Nieuws

Nieuws

Vacature: Communicatiemedewerker (16-20 uur)

Zoek je een baan waar je met je creativiteit en ondernemerschap echt het verschil kan maken? Een functie waar je iets voor anderen kan betekenen? Dan zoeken wij jou! We zijn op zoek naar een communicatiemedewerker voor 16-20 uur per week.
Nieuws

Ook ‘vaste’ borstimplantaten lekken

Niet alleen borstimplantaten met vloeibare gel kunnen siliconendeeltjes loslaten, dit geldt ook voor vaste borstimplantaten. Dit blijkt uit internationaal onderzoek dat 20 september werd gepubliceerd op het internationale open netwerk van JAMA. 
Nieuws

ALV kiest nieuwe bestuursleden Borstkankervereniging

​​​​​​​Vanmiddag tijdens onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering – dit keer in het Meander Medisch Centrum – werden twee nieuwe bestuursleden gekozen: Joke Pieterse en Marc van Leeuwen.
Nieuws

Pilot Think Pink Europe en Borstkankervereniging Nederland stopgezet

Afgelopen voorjaar ging BVN een samenwerking aan met de Europese fondsenwervingsorganisatie Think Pink Europe in de vorm van een pilot. Recent heeft BVN het weloverwogen besluit genomen om de pilot te beëindigen.
Nieuws

Internationaal onderzoek: 1 op de 3 mannen met borstkanker krijgt niet de juiste behandeling

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat er verschillen zijn in de behandeling van vrouwen met borstkanker en mannen die deze ziekte krijgen. Volgens een onderzoek van het ‘International Male Breast Cancer Programme’ krijgt 1 op 3 van de mannen niet de juiste behandeling.
Nieuws

Reconstructie na borstkanker en erfelijke aanleg altijd 'medisch noodzakelijk'

Als Borstkankervereniging Nederland vinden wij dat als een chirurg oordeelt dat een reconstructie (bijvoorbeeld lipofilling) bij (ex-)borstkankerpatiënten en vrouwen met erfelijke aanleg noodzakelijk is en voldoet aan de voorwaarden voor vergoeding, de zorgverzekeraar hierop moet vertrouwen en de ingreep vergoeden.
Nieuws

BVN en Pink Ribbon/KWF bevestigen samenwerking komende 5 jaar

Borstkankervereniging Nederland en Pink Ribbon – onderdeel van KWF Kankerbestrijding – zijn trots op de ondertekening van de samenwerking voor in de komende vijf jaar. De krachten worden gebundeld voor een beter leven van de borstkankerpatiënt van nu en in de toekomst.
Nieuws

Vandaag start landelijke campagne Samen Beslissen

Vandaag lanceert Patiëntenfederatie Nederland de landelijke campagne Samen Beslissen. Als voorloper Samen Beslissen steunt Borstkankervereniging Nederland dit initiatief van harte.
Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!