Lidmaatschap

Lidmaatschap

Info

Heb je vragen over het lidmaatschap? Wil je een wijziging doorgeven of opzeggen? Kijk hier voor meer informatie.

Vergoeding lidmaatschap

Wist je dat een aantal verzekeraars het lidmaatschap van een patiëntenvereniging vergoedt? Vraag bij jouw eigen verzekeraar na of dit het geval is. Mocht je een originele factuur of bewijs van lidmaatschap nodig hebben, neem dan contact op met ons secretariaat via info@borstkanker.nl.

Als je vrijwilliger bij BVN bent, krijg je het lidmaatschap ook vergoed. Kijk hier voor meer informatie over vrijwilliger worden bij BVN.

Hoe kan ik betalen?

Een BVN lidmaatschap kost 35 euro per kalenderjaar. In je welkomstpakket vind je een machtigingsformulier voor een automatische incasso. Als je deze ondertekent en naar ons opstuurt, zorgen wij ervoor dat het bedrag automatisch wordt afgeschreven van je rekening. Je kunt het bedrag eventueel ook zelf aan ons overmaken op het rekeningnummer NL54 INGB 0008148115 t.n.v. Borstkankervereniging Nederland. Onder vermelding van je naam en lidmaatschapsnummer.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Je gegevens worden opgeslagen in onze beveiligde database. Ze worden slechts gebruikt om je berichten te sturen omtrent je lidmaatschap en de vereniging. Je gegevens worden niet verstrekt aan andere partijen.

Ontvang ik ook de nieuwsbrief?

Wij versturen twee keer per jaar een digitale ledennieuwsbrief om je op de hoogte te houden van verenigingszaken. Daarnaast hebben we ieder kwartaal een algemene nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen. Als je deze wilt ontvangen, kun je je hier aanmelden.

Extra donatie

Financiële steun is voor onze vereniging van groot belang. Daardoor kunnen wij ons werk voor borstkankerpatiënten en mensen met een erfelijke/familiaire aanleg voor borstkanker blijven doen. Wil je naast je lidmaatschap een eenmalig donatie doen? Heel graag! Kijk hier voor informatie over doneren.

Hoe kan ik opzeggen?

Het BVN lidmaatschap loopt per kalenderjaar en is jaarlijks op te zeggen vóór 31 december via info@borstkanker.nl. Het lidmaatschap stopt dan per 1 januari van het daarop volgende jaar. Mondelinge opzeggingen worden niet in behandeling genomen.

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!